Custom media
Op maat gemaakte content

Zoek je naar de expert op het gebied van media, inzetbaar voor jouw wensen? Bij WPG Media zoeken we samen naar de juiste, passende mediamix, custom made en op maat gemaakt voor jouw doelstellingen. In de vorm van video, online magazines, events, specials en kinderboeken: er is heel veel mogelijk.

Onze tijdschriftmerken inzetten om de juiste doelgroep te bereiken? Lees meer over samenwerken via een partnership.

Bekijk hieronder een aantal van onze succesvolle cases.

 

Voorbeelden

 

Nationale-Nederlanden

Vraag

Nationale-Nederlanden zocht naar een manier om de campagne ‘Beloon prestaties’ via het EK Atletiek aandacht te geven.

Oplossing

Runner’s World riep hardlopers in Nederland op om hun persoonlijke record te delen via #mijnpr. Honderdvijftig winnaars werden verrast door Churandy Martina met kaartjes voor het EK Atletiek 2016, waar een serie video’s van werd gemaakt + een combinatie video. De campagne werd online verspreid via runnersweb.nl en Social Media.

 
 

Total

Vraag

Total wil haar bereik aanwenden om een positieve bijdrage te leveren aan het belang van lezen bij kinderen. Binnen het bestaande bereik hoopt Total dan ook een nieuwe groep potentiële lezers aan te trekken die – na het lezen van de actieboeken – actieve lezers blijven.

Oplossing

Vanaf 3 september tot en met 31 december 2016 (of zolang de voorraad strekt) kunnen klanten van Total Tankstations sparen voor zes spannende kinderboeken van Paul van Loon. Total is er van overtuigd dat lezen de scores op school verhoogt, dat de kinderen die lezen een grotere woordenschat hebben en verbaal een voordeel hebben voor de rest van hun leven.

 
 

KNVB

Vraag

De KNVB vroeg om videobeelden om te laten zien op schermen op de KNVB campus.

Oplossing

Met videoproductiebedrijf Brandviews maakten we voor KNVB een sfeervolle promotiefilm.

 
 

Het Concertgebouw

Vraag

Onderdeel van de activiteiten van Het Concertgebouw is een muziekeducatie-programma voor kinderen. Hieraan is een jaarlijkse serie meezing-concerten is verbonden. De liedjes van Annie M.G. Schmidt zijn hierin opgenomen, en Het Concertgebouw wilde graag meer doen met het thema.

Oplossing

WPG Kindermedia produceerde het boek ‘Zing met ons mee – Deze vuist op deze vuist’, met veertien kinderliedjes van Annie M.G. Schmidt, zoals M’n Opa, Op de step en Stroei voei en kan gebruikt worden om de liedjes in te studeren. De bundel wordt door Het Concertgebouw verstrekt.