Online
Adverteren op onze online platforms

De merken van WPG Media zijn all-round en online maakt daar een belangrijk deel van uit. Al onze merken hebben een groot online bereik, door hun websites, social media en nieuwsbrieven, die een sterke online community faciliteren. Via de online kanalen bereik je een ontvankelijke doelgroep, de snelle consument, en dat doe je door de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, van advertorials in de nieuwsbrieven, branded content en banners tot website-takeovers.

Banners en displays

Elk van onze websites biedt verschillende displayformaten en banneropties aan. Uiteraard hebben de formaten een prominente positie op de sites. Op de site van Value Zipper staan de online voorwaarden.  www.valuezipper.nl | info@valuezipper.nl | 020-2105463

Advertorials

Met de inzet van een online advertorial op de website of in de nieuwsbrief maak je gebruik van een voor de doelgroep vertrouwde omgeving en een hoogwaardige redactionele inhoud. Jouw communicatieboodschap krijgt alle aandacht tussen de redactionele artikelen.

Branded content

Met branded content promoot je je merk in de vorm van redactionele content: storytelling op maat gemaakt, specifiek voor de beoogde doelgroep en bedacht en geschreven door de redactie. Zo maakt de lezer kennis met jouw merk of product vanuit onze autoriteit. Online branded content kan op verschillende manieren vormgegeven worden, denk aan een nieuwsitem, een longread artikel of een video, of een combinatie.

Meer weten over storytelling in video?

Bovenstaande opties passen perfect in een pakket waarin je als partnership met ons samenwerkt.

Voorbeelden

 

Banner

 
 

Branded content

 
 

Website takeover

 
 

Banner