Print
Adverteren in onze magazines

Met de WPG Media tijdschriften is veel mogelijk om jouw product of merk onder de aandacht te brengen. Onze merken zijn autoriteit op hun eigen gebied en hebben een unieke band met de lezers. Een advertentie bereikt zo niet alleen een grote doelgroep, maar ook een hele ontvankelijke doelgroep. Naast adverteren is er in print nog veel meer mogelijk: denk aan plusproposities, advertorials en branded content.  Value Zipper verkoopt de advertentieruimte voor WPG Media | www.valuezipper.nl | info@valuezipper.nl | 020-2105463.

Advertenties

Een advertentie is een zeer effectieve manier om de doelgroep te bereiken. Adverteren kan in verschillende formaten en als onderdeel van een pakket (bijvoorbeeld in combinatie met online of met een partnership). Meer informatie over onze magazines vind je op de pagina’s van de betreffende merken.

Plusproposities

Plusproposities (PPP’s) staan voor alle advertentievormen in tijdschriften die afwijken van de platte pagina. Je kunt kiezen voor een folder, insert, plakkaart, etc.

Advertorials

Een advertorial is een advertentie verpakt als redactioneel artikel, die in samenwerking met de redactie van het betreffende merk gemaakt wordt. De vormgeving past bij het merk, maar is wel onderscheidend.

Branded content

Met branded content promoot je je merk in de vorm van onafhankelijke redactionele content: storytelling op maat gemaakt, specifiek voor de beoogde doelgroep en bedacht en geschreven door de redactie. Zo maakt de lezer kennis met jouw merk vanuit de autoriteit van het merk.

Bovenstaande opties passen perfect in een pakket waarin je als partnership met ons samenwerkt. Lees meer over partnerships.

Voorbeelden

 

Advertentie

 
 

Advertorial

 
 

Branded content