Video
Storytelling in beeld

Video

Jouw verhaal in beeld? Met Brandviews als in-house videoproductiebedrijf bieden we storytelling in film: beeldstrategie met een journalistiek hart, dat jouw merk of doelstelling sterk naar voren brengt. We denken mee over de doelgroep en het concept zelf, gaan voor je aan de slag, en kunnen natuurlijk onze merken, kanalen en platforms inzetten voor de verspreiding. Maak met ons jouw video als onderdeel van een partnership of opzichzelfstaand, gewoon omdat we expert zijn op het gebied van branded storytelling. Ook in video.

Meer over Brandviews: www.brandviews.nl

Bekijk hieronder een aantal van onze branded storytelling video’s.

Voorbeelden

 

Schoevers

Vraag

Schoevers wil haar opleidingen onder de aandacht brengen bij scholieren en ouders, met daarbij de focus op banengarantie.

Oplossing

We maakten een video met Schoevers, die ingezet werd via de Schoevers kanalen.

 
 

Nationale-Nederlanden

Vraag

Nationale-Nederlanden zocht naar een manier om de campagne ‘Beloon prestaties’ via het EK Atletiek aandacht te geven.

Oplossing

Runner’s World riep hardlopers in Nederland op om hun persoonlijke record te delen via #mijnpr. Honderdvijftig winnaars werden verrast door Churandy Martina met kaartjes voor het EK Atletiek 2016, waar een serie video’s van werd gemaakt + een combinatie video. De campagne werd online verspreid via runnersweb.nl en social media.

 
 

Hertog Jan

Vraag

Hertog Jan zocht een medium om de boodschap uit zijn tv-campagne te benadrukken en onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep.

Oplossing

Het doel sloot naadloos aan bij Vrij Nederland en diens doelgroep. We maakten een videoserie, die werd bijgestaan door branded content in het blad. De campagne werd extra benadrukt via social media en online op vn.nl.

 
 

KNVB

Vraag

De KNVB zocht naar een sfeervolle promotie film om te laten zien op schermen op de KNVB campus.