De rit van je leven

 
60.000
exemplaren per editie
434.511
Facebook fans in de VS
180.000
Instagram volgers in de VS
 
 

Bicycling

Kernwaarden

  • Mensen en verhalen
  • Voeding en gezondheid
  • Trainingen en tochten
  • Beleving en trends

Het merk

Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

Het eerste Nederlandse nummer van Bicycling – van de makers van Runner’s World – met Laurens ten Dam als hoofdredacteur, ligt nu in de winkel.

Doelgroep

Bicycling richt zich op sportieve, zelfverzekerde fietsers met een afwisselend leven. Zij zijn op zoek naar spanning en avontuur en willen het leven optimaal beleven. Ze zijn prestatief en ambitieus ingesteld en willen fit en gezond zijn. Zij lopen voorop en zijn naast fietsen ook geïnteresseerd in andere sporten.

Download het persbericht

Bekijk de video van de cover shoot
Bekijk de video van de kick-off ride

 

Cijfers

Magazine

60.000 exemplaren per editie

Social media

1.684 Facebook fans
494 Instagram volgers
461 Twitter volgers
(sinds de lancering in juni 2017)

 

Impressie

5

2

4

6

7

8