Weekbladpers: zeven titels op iPad

Weekbladpers: zeven titels op iPad

Vanaf 21 januari jl. zijn zeven titels van Weekbladpers Tijdschriften op de Ipad te vinden. Vrij Nederland en Men’s Health waren al sinds eind vorig jaar op iPad verkrijgbaar. Nu zijn daar ook Opzij, J/M voor Ouders, Runner’s World, Hollands Diep en Yoga Magazine bijgekomen. Bijzonder is dat alle apps voorlopig gratis zijn voor abonnees van de printtitels. Voor losse nummers moet betaald worden.

Vrij Nederland wordt elke week speciaal vormgegeven voor de iPad. De overige titels starten met een PDF-versie. Deze versies worden binnenkort uitgebreid met verschillende extra functionaliteiten. Psychologie Magazine en Happinez volgen dit voorjaar.

Directeur Karin van Gilst: ‘Op de iPad komt het beste van twee werelden samen:
de kwaliteiten van het tijdschrift en de mogelijkheden van nieuwe media. Door trial and error zullen we gaan zien wat tablets voor uitgevers, maar vooral voor consumenten gaan betekenen. Wij willen er vroeg bij zijn om onze klanten overal te kunnen bedienen.’


Weekbladpers koos voor Woodwing software als basis, met Graphit als leverancier. De apps zijn ontwikkeld door The Saints.

Zie ook www.weekbladpers.nl

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met Karin van Gilst (karin.van.gilst@weekbladpers.nl) of online uitgever Eline Deijs (eline.deijs@weekbladpers.nl, 06-51 03 31 56).

Meer nieuws